bus auto fiets
Menu

Locatie van 't Hof van Philippine

Philippine is door haar rijke historie een bijzonder dorp, waar het vandaag de dag nog heerlijk wonen en vertoeven is.

Benieuwd naar de ligging van het project?

Bekijk virtuele tour

Locatie 't Hof van Philippine

Op een prachtige locatie aan de rand van Philippine, wordt 't Hof van Philippine ontwikkeld. Bouwkavels voor een woning geheel naar eigen ontwerp. Dit veelzijdige project kent vele mogelijkheden, en je bent verzekerd van een prachtige ligging ten opzichte van het zowel dorp als in de groene omgeving.

 • Omgeving

  De ligging van Zeeuws-Vlaanderen is bijzonder te noemen. Dichtbij de bovengelegen Zeeuwse eilanden, waardoor plaatsen als Middelburg en Vlissingen, met hun uitgebreide winkelaanbod, onderwijsmogelijkheden, historische binnensteden en diverse recreatiemogelijkheden, binnen een half uur bereikbaar zijn. Aan de andere kant liggen de prachtige Belgische steden Antwerpen, Gent en Brugge dichtbij. De vele voorzieningen, zoals een breed scala aan theater en cultuur, hoger onderwijs en goede medische voorzieningen, zijn daar te vinden. 


  De historische stadjes Hulst en Sluis hebben een gezellig stadshart met winkels die elke dag van de week open zijn. Er is hier een overvloed aan bourgondische restaurants en cafeetjes te vinden. Maar ook de vele leuke dorpjes met ieder hun eigen karakter zijn een bezoek meer dan de moeite waard. 

 • Wat zit er in de buurt

  Philippine is een fraai dorp met een rijke geschiedenis waar het vandaag de dag nog heerlijk wonen en vertoeven is. 

  Wie Philippine zegt, zegt mosselen. Dit bijzonder dorp is voorzien van maar liefst acht gerenommeerde restaurants die iedere dag proberen te voldoen aan de enorme vraag naar mosselen. In de zomer trekt dit gemoedelijke dorp vele toeristen die komen genieten van de echte Zeeuwse mosselen. Het mosselfeest eind augustus is in de wijde omgeving bekend en geliefd. Geniet van het feest, de braderie, streetbands, de kunst- en curiosamarkt, het stadsomroepersfestival, de gezellige terrassen, mosselwijn, en natuurlijk de mosselen. Kortom, een gezellig buitengebeuren in en rond het centrum van Philippine.  

 • Wie worden je buren

  De buurtbewoners ontmoeten elkaar vanzelf in deze buurt. In dit project is voldoende ruimte voor tweeverdieners die gaan samenwonen. Of voor gezinnen, op zoek naar meer ruimte en comfort. De perfecte plek om je kinderen in alle veiligheid en vrijheid op te laten groeien. 

   

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe